Klapbar

Onze cd&v-ploeg komt naar jou toe. Met onze klapbar-caravan bezoeken we jouw wijk voor een babbel, inspiratie en gaan we graag met jou op zoek hoe we jouw buurt leefbaar kunnen maken. 

Zaterdag 25 maart 2023 Herentals- Kerkplein

Welkom tussen 10-12u! 

Zondag 26 februari 2023 Noorderwijk- Dorpshuis

Wist je al dat het stadsbestuur aan een heus masterplan werkt voor Noorderwijk? Ook de nieuwe sporthal krijgt een belangrijke plek in dit plan. Het masterplan is al behoorlijk concreet en ook de plannen voor de sporthal zijn vergevorderd. Kom het bekijken aan onze caravan. 

Welkom tussen 13u en 15u!

Zondag 29 januari 2023 Schaliken

Tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie staat onze klap-bar aan de ingang van het Schaliken op de Grote Markt. We leggen je graag uit waarom we langs onze wijken trekken en wat we met jouw input willen doen. Je bent meteen heel welkom om het glas te heffen in de foyer van het Schaliken.

Welkom tussen 11u30 en 14u.

Zaterdag 31 december 2022 Morkhoven

Op de laatste dag van het jaar trokken we naar het dorpsplein van Morkhoven. We mochten heel wat kinderen blij maken met een warme chocomelk en eens stukje cake. Sommigen wilden graag met onze burgemeester op de foto en vertelden met veel enthousiasme over het leven in hun dorp. Hartverwarmend en een mooie afsluiter van het jaar.