Zalig zomer beleven dicht bij huis: dat kan in Herentals. Vanaf 6 augustus wordt de zuidkant van de Grote Markt omgetoverd tot zomerPARK, een waterbelevingspark. Het wordt een plek midden in de stad om zomers te genieten, elkaar te ontmoeten en waar kinderen vrij kunnen spelen.   

Een park, dat betekent groen en heerlijke schaduwplekken om te verpozen. U kunt in zomerPARK een potje petanque spelen of een boekje (voor)lezen in de hangmat. Er verschijnen zelfs een heuse fontein, een dubbele watermuur en een waterval.

ZomerPARK maakt van de Grote Markt deze zomer een zalige oase om te genieten met vrienden en familie. Deze installatie past perfect in de visie van de stad voor de opwaardering van de Grote Markt. Het moet op korte en lange termijn nog meer een plek worden die bloeit, aangenaam, veilig, groen en kindvriendelijk is.

ZomerPARK is vrij toegankelijk van 6 tot 24 augustus. De Grote Markt wordt autovrij gemaakt tussen Kloosterstraat en Lantaarnpad van woensdag 3 augustus om 7 uur tot en met vrijdag 26 augustus om 22 uur. In het park kunt u geen drank of hapjes kopen, daarvoor kunt u terecht op de gezellige terrassen van onze vele horecazaken.