Mien Van Olmen

Provincieraadslid, Burgemeester

  Mien is onze kopvrouw en burgemeester van onze stad. Ze is een geboren leider met bergen ervaring; hoogopgeleid, een dossiervreter, een voortrekker, een verzoener en bovenal een democraat. Mien wordt alom geprezen om haar gedrevenheid, dossierkennis en lange termijnvisie over waar ze met onze stad naar toe wil.

  Mien Van Olmen is nu reeds 19 jaar actief in de Herentalse politiek. Eerst zes jaar in de oppositie, daarna 11 jaar als Schepen en nu als burgemeester. Bovendien is ze ook bovenlokaal actief als provincieraadslid.

  Mien heeft ambitieuze plannen met onze stad en wil volop inzetten op stadsontwikkeling en mobiliteit. Een mooi voorbeeld hiervan is de aanleg van het Begijnhofpark dat een grote dynamiek met zich meebrengt en door ieder wordt gesmaakt. De aanleg van dit mooie park moet een aanzet zijn om onze stad groener te maken en meer uitstraling te geven. Tot op heden hebben we op dat vlak echt te weinig ambitie getoond en daar wil Mien zich ten volle voor inzetten.

  Ik sta voor

  een degelijk Herentals waar op een kwalitatieve manier aan gebouwd wordt. Een Herentals dat karakter uitstraalt. Een Herentals met een zorgzaam beleid. Een Herentals dat niet bang is om naar de toekomst te kijken.

  Ik droom van

  een warm Herentals, Noorderwijk en Morkhoven waar iedereen zich welkom voelt. Een Herentals waar iedereen goesting krijgt om de dingen aan te pakken, gewoon omdat het hier zo verdomd goed is.

  Ik ben

  burgerlijk ingenieur, fulltime schepen en provincieraadslid, een zorgzame moeder van vijf meisjes en de dochter van de aspergeboer. Ik ben een dossiervreter, initiatiefnemer, ambitieus, warmhartig en uw gedroomde burgemeester.